Turun moottorikerho jakaa kaikille alle 18-vuotiaille kerhon jäsenille huipputyylikkään TMK-snapback lippiksen!

Nouto tapahtuu Turun Bike and Boat World -liikkeestä myymälän aukioloaikoina (https://www.bikeworld.fi/myymalat-auk…/bike-boat-world-turku), jonne on toimitettu nimilista kaikista alle 18-vuotiaista kerhon jäsenista. Lippiksen saa Miro Lehdolta omaa nimeä vastaan. Lippiksiä voi noutaa maanantaista 2.7. alkaen aina elokuun loppuun asti.

Kaikki muutkin voivat halutessaan ostaa itselleen lippiksen 20€ hintaan. Nouto tapahtuu myös Bikestä ja maksu suoritetaan suoraan TMK-tilille (FI28 4309 1520 0008 84). Maksua suorittaessasi kirjoita viestikenttään oma nimesi sekä "TMK-lippis".

Henkilön Turun Moottorikerho ry kuva.

 

-TMK hallitus

TMK-hallin toimiston tyhjentäminen ja muuttotalkoot alkavat lauantaina 7.4. klo 9:00 ->

Hallin puolelle tarvitaan muutama ryhmä, joista osa purkaa kontin rakennelmia, osa laitoja ym. Toimiston puolella tavaroiden pakkaamista laatikoihin, keittiön kalusteiden ym. purkamista. Mikäli on itsellä purkamiseen sopivia työkaluja, niin mielellään voisi ottaa mukaan.

Lauantaina talkoot alkavat ja tarpeen mukaan jatketaan siitä päivä kerrallaan, kunnes saadaan homma valmiiksi.

14.4. alkaa maa-aineksen pois ajaminen, joten silloin talkoota hoitaa pääosin konevoimat.

Tervetuloa joukolla mukaan!


Mahdollisia kysymyksiä: Pekka / 040 3125690

Tänä keväänä on taas mahdollista tilata kerhotakkeja (musta softshell-takki TMK-logolla) sekä ajopaitoja. VIIMEINEN TILAUSPÄIVÄ ON 31.3.2018.

TMK Tietokeskus –centerin kerhohuoneen pöydällä on kaksi erillistä tilauslistaa, toinen kerhotakeille ja toinen ajopaidoille. Jos haluat tilata tuotteita, merkitse listaan 31.3.2018 mennessä nimi, tilattavan tuotteen koko, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä halutessasi ajopaitaan selkäpainatuksen selkäteksti+ajonumero.

Takkeja ja ajopaitoja on mahdollista sovittaa TMK Tietokeskus –centerin aukioloaikoina kerhohuoneessa. Takit ja ajopaidat maksetaan TMK ry:n tilille (FI28 4309 1520 0008 84). Viestikenttään tilaajan nimi ja teksti "kerhotakki ja/tai ajopaita".

Tilaus on sitova ja takit sekä ajopaidat saa maksukuittia vastaan. Noutoajankohta ja –paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kuva ajopaidasta.

 

Lisätiedot:

Niklas Lehmuskoski, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai toissijaisesti 040 7675900.

Yksi aikakausi saapuu päätökseensä ja TMK-Tietokeskus centerin motocross-halli sulkee ovensa maaliskuun lopussa, vuokrasopimuksen päättymisen vuoksi. Halli on palvellut monia kuskeja, mutta erityisesti juniorit ovat olleet keskeisessä asemassa. Monet kuljettajat ovatkin saaneet ensikosketuksen lajiin hallissa, osallistumalla crossikouluihin, synttäreihin tai tullessaan vain katsomaan muiden ajamista.


Nyt kootaan vielä kerran juniorit kasaan ja kutsumme kaikki mukaan ajamaan ja nauttimaan yhdessä olemisesta.
Ajamiset pelkästään junioreille aloitetaan klo 14.00 ja jatketaan aina klo 18:00 asti.


Tarjolla makkaraa, virvokkeita ja muita herkkuja!


Tapahtuma on maksuton kaikille junioreille!


Tervetuloa kaikki mukaan!


terv. Turun Moottorikerho ry.
osoite: Artukaistentie 9, Turku


PS: Kaikille avoin yleinen vuoro klo 11.00 – 14.00, ajaminen veloituksetta kaikille.