Fuchs Silkolene JWC:n nimikkoyhteistyökumppaniksi!

Junior Winter Challenge -tapahtumat ovat saaneet tälle vuodelle uuden nimikkoyhteistyökumppanin! Loppuvuoden ajan JWC-tapahtumat tottelevat nimeä Fuchs Silkolene Junior Winter Challenge. Käytännössä kaikki tapahtuu kuten ennenkin, vain nimi on muuttunut. Lisäksi Fuchs Silkolene on luvannut toimittaa tuotepalkintoja tapahtumiin.

"FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla. FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on maailmanlaajuisesti noin 60 yritystä ja lähes 5 000 työntekijää.

FUCHS-tuoteohjelma käsittää yli 10 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja kuudessa päätuoteryhmässä:

• Autoteollisuuden voiteluaineet

• Teollisuuden voiteluaineet

• Voitelurasvat

• Metallintyöstövoiteluaineet

• Erikoiskohteiden voiteluaineet

• Palvelut

FUCHS:llä on yli 100 000 asiakasta seuraavilta aloilta: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin."